Ren humlesmak skördad och uppdaterad webbutik

I går skördades Hersbrücker Pure med “ren humlesmak” och Merkur i Humledalen. Eftersom våra Merkur-plantor planterades i år fick vi bara tillräckligt för våra egna ölexperiment. Det är en humle med hög alfasyra, alltså hög beska, till och med högre än Magnum, och har tagits fram av Hüll Institute Tyskland.

Hersbrücker Pure har fått sitt namn från det faktum att den har den renaste humlesmaken. I denna anda kategoriseras den som varken besk eller aromatisk av Europeiska Kommissionen, utan den finns i tredje kategorin: “Annat”. Hersbrücker Pure ska inte förväxlas med den klassiska Hersbrücker-humlen. Läs mer om Hersbrücker Pure här. Den finns nu tillgänglig för köp i vår webbutik.

Vi har även uppdaterat vår webbutik, där du som bor i Sverige kan köpa humle direkt från Humledalen.

En del av vår nyskördade Merkur
En del av vår nyskördade Merkur
Ren humlesmak skördad och uppdaterad webbutik
Hersbrücker Pure – nyskördad, torkad och vakumförpackad