Humle för Pilsner och utvidgning av fältet

Pilsner från höstskörden av Saaz och andra humlesorter är nu buteljerad. Den ser väldigt lovande ut. Samtidigt växer våra Saaz-plantor som är grund humle för pilsner på fältet. Det har utsikter att bli en stor skörd som vi förväntar oss att börja sälja i september / oktober.

Vi har också stora planer på att utöka humlefältet, vilket innebär att mycket arbete väntar. ? Eftersom vårt humlefält, eller det är egentligen fyra fält, utgörs av en botten av en delvis uttorkad sjö (jag kommer att skriva om sjöns historia senare) har visat sig vara mycket bra för humle. Så nu planerar vi att öppna det andra fältet för humle. Håll dig uppdaterad, mer intressanta nyheter är på väg … Det finns fortfarande lite Perle och Svalöf E -humle i vår webbutik

Humle för Pilsner och utvidgning av fältet